zakelijk1

Bedrijfsfeesten

Relaties en personeel verdienen het om gekoesterd te worden. Daar zult u het als bedrijf vast mee eens zijn. Wilt u voor hen een feest of receptie organiseren dan bent u bij 'Gasterij De Milandhof' aan het juiste adres. Of u een uitbundig feest voor ogen hebt of een bescheiden bijeenkomst, er is voor elk wat wils.

Lekkere hapjes, Luxe koude- en warme buffetten, diners, walking dinners, enzovoorts vormen een specialiteit waar veel vakkennis voor nodig is. Wij hebben die kennis in huis! 'Gasterij De Milandhof' beschikt over een eigen kwaliteitskeuken en medewerkers die er voor zorgen dat het een geslaagde bijeenkomst word.

Wenst u uw jubileum op locatie te vieren, bijvoorbeeld bij uw bedrijf, dan kunnen wij daar ook in voorzien. Onze partyservice afdeling kan ook daar uw feest naar uw wensen en ideeën verzorgen. Voor meer informatie aangaande partyservice verwijzen wij u graag naar de rubriek “partyservice”.

Vergaderen

Als u wilt vergaderen in een prettige ambiance dan bent u bij 'Gasterij De Milandhof' op het juiste adres. U kunt bij ons terecht met een groep van 5 tot 700 personen. Terwijl u vergadert zorgen wij voor de inwendige mens. Van een simpele verzorging van koffie en thee tot een exclusieve lunch of uitgebreid menu en aansluitende borrel.

Wij beschikken over verschillende zalen die geschikt zijn voor vergaderen.
Afhankelijk van het aantal personen en uw specifieke wensen wordt er een keuze gemaakt. De zaalindeling wordt gemaakt in overleg, afhankelijk van de aard van uw vergadering.

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid rondom ons bedrijf en bovendien het is gratis!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u naar tevredenheid een voorstel kunnen doen, passend bij uw budget.