De Milandhof

Voor al uw evenementen, feesten en zakelijke gelegenheden

Gasterij de Milandhof

De Milandhof is een evenementencentrum in Zegveld. Door de centrale ligging zijn we gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Nederland. Daarnaast is er (gratis) parkeergelegenheid. De Milandhof is al 50 jaar een fantastische locatie voor ieder feest, jubileum, trouwerij of andere bijeenkomst. Gastvrijheid zit in ons DNA: ons team doet er alles aan om uw wensen werkelijkheid te maken en denkt graag mee, van concept tot eindproduct. Voor een onvergetelijk feest bent u bij De Milandhof aan het juiste adres! Zien wij u binnenkort?

Vergaderingen, congressen of bedrijfsevenementen

Zakelijke bijeenkomsten

De Milandhof is dé perfecte locatie voor vergaderingen, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeestjes, congressen en evenementen in de regio Utrecht. Wij beschikken over vier unieke, eigentijdse zalen die geheel naar wens kunnen worden ingericht. Voor uw zakelijke evenement is heel veel mogelijk, ongeacht de wensen en het budget.

Feesten, partijen en verjaardagen

Persoonlijke gelegenheden

De Milandhof is zeer geschikt voor het vieren van een verjaardag, feest, jubileum, reünie of andere familiebijeenkomst. Onze keuken is zeer uitgebreid en in staat om te voldoen aan alle wensen van iedere gast. Wij zorgen ervoor dat uw avond, en die van uw gasten, geslaagd is.

De Milandhof Braziliaans genieten
De Milandhof Lekker eten en drinken
De Milandhof Braziliaans genieten bij Spies & Spijs

Onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs

Braziliaans genieten bij Spies & Spijs

Spies & Spijs is een uniek concept waar u onbeperkt kunt eten en drinken voor een vaste prijs. Onze Passadores komen bij u langs met overheerlijke spiesen, vlees, vis en vegetarische varianten. Tussen de spiesen door kunt u onbeperkt genieten van allerlei overheerlijke salades, rauwkosten, groentes, kazen en meer. Daarnaast zijn de desserts ook inbegrepen. Spies & Spijs is hét restaurant voor een overheerlijk avondje uit!