Gasterij de Milandhof

Over De Milandhof

Ruim 50 jaar geleden functioneerde het gebouw van De Milandhof, gelegen in de dorpskern van Zegveld midden in het groene hart, als dorpshuis. Inmiddels is het gebouw uitgegroeid tot een grote, unieke trouw- en evenementenlocatie waar wij zowel zakelijke evenementen als persoonlijke gelegenheden faciliteren. Daarnaast hebben we een uniek Rodizio Grill restaurant opgezet, genaamd Spies & Spijs.

De Milandhof beschikt over verschillende zalen, met ieder een eigen karakter. In deze zalen kunnen wij ca. 20 tot 500 personen verwelkomen. Door ons eigen professionele keukenteam kunnen wij uw feest of evenement van A tot Z verzorgen.

Service en gastvrijheid zit in ons DNA. Onze gedreven professionals hebben jarenlange ervaring in het plannen en organiseren van diverse feesten, partijen, gelegenheden en evenementen. Wij doen ons best om de wensen van onze gasten te vertalen naar een mooi concept, zodat iedere gast met een tevreden gevoel naar huis gaat. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.