De Milandhof Trouwen bij De Milandhof!

Huur een zaal voor uw trouwfeest

Trouwen bij De Milandhof!

Bent u op zoek naar een feestlocatie voor uw bruiloft in de buurt van Woerden, Utrecht? De Milandhof is de perfecte locatie om de mooiste dag van uw leven, samen met uw familie en vrienden te vieren. We hebben vier verschillende, eigentijdse zalen die geheel naar wens in te richten zijn. Ons ervaren, creatieve team doet er alles aan om uw trouwfeest tot een succes te maken. Wij helpen u graag met het organiseren van uw bruiloftsfeest!

Zaal huren voor bruiloft

Vier een onvergetelijke bruiloft samen met iedereen die u liefheeft in feestelijke stijl, in één van onze prachtige zalen. Wij organiseren, samen met u, een bruiloftsfeest wat volledig past bij jullie wensen en gasten. Van een gezellige borrel of uitgebreide lunch, tot een spectaculair diner.

Trouwlocatie in omgeving Utrecht

 Onze verschillende zalen bieden ruimte voor iedere gewenste groepsgrootte. De Tapperij is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een kleiner, intiemer bruiloftsfeest met 60 tot 80 personen. Daarnaast is er in deze zaal een bar aanwezig. De eigentijdse Polderzaal met dansvloer is zeer geschikt voor 80 tot 150 personen. Liever een groot trouwfeest geven, voor een groot publiek? Dan is onze Evenementenhal een aanrader. In deze zaal kunt u 500 personen kwijt. In alle zalen zijn diverse faciliteiten beschikbaar, zoals een bar, verlichting, een podium en nog veel meer! Bekijk alle zalen van De Milandhof hier.

De Milandhof Een trouwfeest op maat

Van bitterballen tot een uitgebreid gangendiner

Bij een geslaagd feest hoort natuurlijk ook een goede catering. De Milandhof beschikt over een eigen keuken met ervaren chef-koks. Wij denken graag met u mee over de cateringmogelijkheden voor uw trouwfeest. Wij sluiten de gerechten aan op uw wensen, en die van de gasten. Zo is er voor iedereen iets lekkers en gaat iedereen met een goed gevulde maag naar huis!

Een trouwfeest op maat

Bij een geslaagd feest hoort natuurlijk ook een goede catering. De Milandhof beschikt over een eigen keuken met ervaren chef-koks. Wij denken graag met u mee over de cateringmogelijkheden voor uw feest. Zo kunnen wij de gewenste hapjes en drankjes serveren, maar kunnen we ook een aansluitend diner of borrel organiseren. Wij sluiten de gerechten aan op uw wensen, en die van uw gasten. Zo is er voor iedereen iets lekkers en gaat iedereen met een goed gevulde maag naar huis!

Gratis parkeren en centraal gelegen

De Milandhof is centraal gelegen, midden in het Groene Hart en is eenvoudig te bereiken vanuit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Er is gratis parkeerruimte, waar u ook nog eens gratis kunt parkeren. Wij zijn bereikbaar per auto, taxi of lopend. Bij grote groepen zorgen wij ook voor parkeerregelaars, om het verkeer in goede banen te leiden. Ook kunnen uw gasten hun fiets gemakkelijk kwijt. Daarnaast is De Milandhof rolstoelvriendelijk.