Onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs

Genieten bij Spies & Spijs

Spies & Spijs is een uniek concept, afkomstig uit Brazilië, waar u onbeperkt kunt eten en drinken voor een vaste prijs. Onze Passadores komen bij u langs met overheerlijke spiesen vlees, vis en vegetarische varianten. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel u eet. Tussen de spiesen door kunt u onbeperkt genieten van allerlei overheerlijke salades, rauwkosten, groentes, kazen en meer. Daarnaast zijn de desserts ook inbegrepen. Spies & Spijs is hét restaurant voor een overheerlijk avondje uit!

Uit eten bij Spies & Spijs

Of u nu met twee, tien of meer personen uit eten gaat: Spies & Spijs zorgt voor een gezellig en uniek avondje uit, gevuld met overheerlijk eten! Geniet de hele avond van heerlijke vleessoorten, een uitgebreide saladebar, overheerlijke desserts en onbeperkte drankjes en dat allemaal voor één vaste prijs.

NIEUW: Spies & Spijs Exclusief

Wilt u een avondje gezellig dineren met een grote groep, tot 24 personen? Reserveer dan een Private Diner bij Spies & Spijs. Bij binnenkomst ontvangt u een welkomstdrankje en is er tijd voor een welkomstpraatje. Vervolgens start het diner en kunt u genieten van alle lekkernijen die Spies & Spijs te bieden heeft.

De Milandhof Spies & Spijs
De Milandhof Spies & Spijs

Aparte zaal inclusief diner

Uiteten met een groot gezelschap, maar liever met een menu naar keuze? Dan kunt u één van onze zalen huren en hier een diner of buffet naar keus organiseren. Wij denken graag met u mee over de invulling  en sluiten de gerechten aan op uw wensen, en die van het gezelschap.

gratis parkeren en centraal gelegen

Spies & Spijs is centraal gelegen, midden in het Groene Hart en is eenvoudig te bereiken vanuit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Er is parkeerruimte, waar u ook nog eens gratis kunt parkeren. Wij zijn bereikbaar per auto, taxi of lopend. Ook kunnen uw gasten hun fiets gemakkelijk kwijt. Daarnaast is Spies en Spijs rolstoelvriendelijk.

Openingstijden

  • Vrijdag 17:30 tot 22:30 uur
  • Zaterdag 17:30 tot 22:30 uur
  • Zondag 17:00 tot 21:30 uur

Prijzen

  • Vrijdag & Zaterdag € 52,50
  • Zondag € 47,50
  • Kinderen t/m 3 jaar gratis
  • Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 20,-