De Milandhof Zakelijke bijeenkomst

Vergaderingen, congressen of bedrijfsevenementen

Zakelijke bijeenkomst in De Milandhof!

Op zoek naar een locatie om te vergaderen of een (bedrijfs)evenement te organiseren? De Milandhof is dé perfecte locatie voor vergaderingen, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeestjes, congressen en evenementen in de regio Utrecht. Wij beschikken over vier unieke, eigentijdse zalen die geheel naar wens kunnen worden ingericht. Voor uw zakelijke evenement is bijna alles mogelijk, ongeacht de wensen en het budget. Welk bedrijfsevenement organiseert u binnenkort bij De Milandhof?

Vergaderingen

Spies & Spijs is een uniek concept waar u onbeperkt kunt eten en drinken voor een vaste prijs. Onze Passadores komen bij u langs met overheerlijke spiesen, vlees, vis en vegetarische varianten. Tussen de spiesen door kunt u onbeperkt genieten van allerlei overheerlijke salades, rauwkosten, groentes, kazen en meer. Daarnaast zijn de desserts ook inbegrepen. Spies & Spijs is hét restaurant voor een overheerlijk avondje uit!

Congressen

Wilt u een congres organiseren en bent u op zoek naar een geschikte locatie, die aan al uw wensen kan voldoen? Dan is De Milandhof de juiste keuze! Wilt u groots uitpakken met een indrukwekkende keynote, leuke activiteit en borrel? Of houdt u het liever klein en bescheiden? Wat uw voorkeur ook is, wij luisteren naar uw wensen en ideeën en denken graag met u mee. Met onze jarenlange ervaring en kennis bent u verzekerd van een congres dat tot in de puntjes georganiseerd is en een onvergetelijke indruk zal achterlaten op uw bezoekers.

De Milandhof Zakelijke Vergaderingen
De Milandhof Zakelijke Congressen

Bedrijfsevenementen

Heeft uw bedrijf een feest, jubileum, fusie of ander businessevenement te vieren? En bent u op zoek naar een locatie om een fantastisch bedrijfsevenement tot 500 personen te organiseren? Dan bent u bij De Milandhof aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid aanbod aan eigentijdse, moderne zalen die wij geheel naar uw wensen kunnen aanpassen. Is er een speciaal thema, of bijzonder drankje wat u graag op het bedrijfsevenement wilt laten serveren? Of moet er tijd vrijgemaakt worden voor een bijzondere speech op een podium? Geen probleem: wij regelen het voor u.

Personeelsfeesten

Op zoek naar een leuke locatie voor uw personeelsfeest in de regio Utrecht? Vier het 12,5-jarig bestaan van uw bedrijf of het 40-jarige jubileum van een medewerker bij De Milandhof! We hebben een groot aanbod aan verschillende zalen en mogelijkheden voor een diverse invulling van uw personeelsfeest. Wij helpen u niet alleen met het bedenken van een geweldig concept, maar voeren dit ook tot in detail voor u uit. Samen zorgen we voor een onvergetelijk personeelsfeest, waar uw werknemers nog lang van zullen nagenieten!

Waarom kiest u voor de Milandhof?

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en materialen die nodig zijn om uw zakelijke evenement tot een succes te maken. Wij denken met u mee, van concept tot productie en zorgen voor een passende inrichting en decoratie van de zalen. De Milandhof maakt van uw bedrijfsevenement een onvergetelijke beleving!

Gratis parkeren en centraal gelegen

De Milandhof is centraal gelegen, midden in het Groene Hart en is eenvoudig te bereiken vanuit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Er is gratis parkeerruimte, waar u ook nog eens gratis kunt parkeren. Wij zijn bereikbaar per auto, taxi of lopend. Bij grote groepen zorgen wij ook voor parkeerregelaars, om het verkeer in goede banen te leiden. Ook kunnen uw gasten hun fiets gemakkelijk kwijt. Daarnaast is De Milandhof rolstoelvriendelijk.