De Milandhof zalen

Zalen

Wilt u een evenement, feest, jubileum, bruiloft of vergadering organiseren? Dan bent u bij De Milandhof aan het juiste adres.
Wij beschikken over vier unieke, eigentijdse zalen, welke geschikt zijn voor allerlei soorten bedrijfsfeesten, netwerkevents, vergaderingen, opleidingsactiviteiten en feesten. Knus en intiem of groot en professioneel? Ontdek welke zalen het beste bij uw wensen passen!

De raadzaal

De Raadzaal is geschikt van 25 tot 60 personen. Deze zaal grenst aan restaurant Spies & Spijs. Hier kunt u dus besloten, met uw eigen gezelschap, genieten van de Rodizio Grill en uitgebreide saladebar.

De Tapperij

Bent u op zoek naar een gezellige zaal, met een bar? Dan is de Tapperij een goede keus. Deze zaal is geschikt voor een groep tussen de 60 tot 80 personen en is ingericht met een eigen bar.

De Polderzaal

Deze moderne, recent gerestylede zaal heeft een eigen bar, podium en feestvloer. In deze zaal kunnen 80 tot 150 personen. Ideaal voor feesten en partijen met een groter gezelschap.

De Weidezaal

Op zoek naar een trouwzaal, feestzaal of bedrijfsevenementen locatie? Dan is de Weidezaal een goede keus. In deze zaal passen tussen de 60 tot 70 personen. De zaal is klein, intiem en zeer geschikt voor een compacter gezelschap.

milandhal / evenementenhal

Bent u van plan een grootschalig (bedrijfs-)evenement, feest of concert te organiseren? Dan is de Evenementenhal van De Milandhof een perfecte keuze! In deze evenementenhal is ruimte voor zo’n 500 personen. De zaal is erg ruim en voorzien van alle materialen die u nodig heeft om een evenement te organiseren. Speciale geluidstechniek of aankleding nodig? Geen probleem! Ook dat kunnen wij voor u regelen.

De Salon

De Salon is geschikt voor een groep tot 24 personen. De Salon grenst aan restaurant Spies & Spijs. Hier kunt u dus besloten, met uw eigen gezelschap, genieten van de Rodizio Grill