De Milandhof Huur een zaal in de Milandhof!

Zaal huren voor een speciale gelegenheid?

Huur een zaal in de Milandhof!

De Milandhof is zeer geschikt voor het vieren van een verjaardag, feest, jubileum, reünie of andere familiebijeenkomst. Ook voor bruiloften en bruiloftsfeesten is De Milandhof een zeer geschikte locatie, waar vrijwel alles mogelijk is. Onze keuken is zeer uitgebreid en in staat om te voldoen aan alle wensen van iedere gast: van een simpele tomatensoep tot hoge kwaliteit biefstuk en van een koud biertje tot bruisende champagne… er is voor ieder wat wils. Wij zorgen ervoor dat uw avond, en die van uw gasten, geslaagd is.

Feesten en partijen

Wilt u een zaal huren voor een verjaardag, feest, reünie, jubileum of andere bijzondere gelegenheid? Huur dan een zaal bij De Milandhof! Wij helpen u met het organiseren van een onvergetelijk feest, wat volledig aansluit op uw wensen. Van een verjaardagsfeest voor uw oma, of een 50-jarig huwelijksfeest met de gehele familie tot een sweet-16 voor uw dochter… voor ieder feest hebben wij een geschikte zaal, die we geheel op uw wensen en ideeën kunnen aanpassen.

Trouwen

Bent u op zoek naar feestlocaties voor uw bruiloft? Het vinden van een geschikte zaal voor uw bruiloftsfeest is één van de moeilijkste taken. Wilt u een kleine, intieme bruiloft of bent u op zoek naar een grote zaal, om uw huwelijksfeest uitgebreid in te vieren? Gaat u voor een drie-gangen buffet met uw lievelingsgerechten, of kiest u voor een luxe 7-gangen diner met kleine hapjes? De Milandhof beschikt over diverse zalen, van groot tot klein. We luisteren naar jullie wensen en zorgen voor de juiste catering. Zo kunt u zorgeloos genieten van een onvergetelijke bruiloft.

De Milandhof Feesten en partijen
De Milandhof Locatie huren voor een feest

Bijzondere uitvaartlocatie

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De zoektocht naar een geschikte locatie voor een condoleance, receptie, afscheidsdienst of uitvaart kan erg lastig zijn. De Milandhof biedt diverse mogelijkheden voor een mooi afscheid van uw dierbaren, die past bij de wensen en het leven van uw dierbare.

Locatie huren voor een feest

De Milandhof beschikt over vier zalen, de Tapperij, de Polderzaal, de Weidezaal en de Evenementenhal. Hierdoor kunt u bij ons een zaal huren voor 40, 200 tot 500 personen. Aan de hand van uw wensen, programma en doel van het feest maken wij een op maat gemaakt plan, om al uw gasten een onvergetelijke dag en/of avond te geven. Wij zorgen ervoor dat uw gasten met een glimlach naar huis gaan. Dát maakt de Milandhof bijzonder.

Waarom kiest u voor de Milandhof?

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en materialen die nodig zijn om uw zakelijke evenement tot een succes te maken. Wij denken met u mee, van concept tot productie en zorgen voor een passende inrichting en decoratie van de zalen. De Milandhof maakt van uw bedrijfsevenement een onvergetelijke beleving!

Gratis parkeren en centraal gelegen

De Milandhof is centraal gelegen, midden in het Groene Hart en is eenvoudig te bereiken vanuit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Er is gratis parkeerruimte, waar u ook nog eens gratis kunt parkeren. Wij zijn bereikbaar per auto, taxi of lopend. Bij grote groepen zorgen wij ook voor parkeerregelaars, om het verkeer in goede banen te leiden. Ook kunnen uw gasten hun fiets gemakkelijk kwijt. Daarnaast is De Milandhof rolstoelvriendelijk.