De Milandhof Huur een feestzaal in de buurt

Huur een feestzaal in de buurt

Vier een onvergetelijk feest bij De Milandhof!

Bent u op zoek naar een feestlocatie in de buurt van Utrecht? De Milandhof is de perfecte feestlocatie om uw verjaardag, feest, jubileum of reünie te vieren! We hebben vier verschillende, eigentijdse zalen die geheel naar wens in te richten zijn. Ons ervaren, creatieve team doet er alles aan om uw feest tot een succes te maken. Wij helpen u graag!

Zaal huren voor verjaardag

Vier een onvergetelijke verjaardag in feestelijke stijl, in één van onze prachtige zalen. Wij organiseren, samen met u, een verjaardag die volledig past bij uw wensen en gezelschap. Van een gezellige borrel of uitgebreide lunch, tot een spectaculair diner.

Jubileumfeest vieren

Een jubileumfeest vieren in één van onze prachtige zalen? Bij De Milandhof bent u aan het juiste adres. Nodig uw vrienden en familie uit en maak er een onvergetelijk jubileum van.

Zaal huren voor familiefeest

Is het tijd om uw familie te herenigen met een familiereünie? Of is uw vader of moeder 50 jaar geworden? Een familiefeest vieren doet u in De Milandhof! Maak het feest compleet met het favoriete hapje van opa, of het favoriete drankje van een tante.

De Milandhof Geheel verzorgde catering

Ruimte afhuren voor feest

Wilt u een klein feest geven, voor een gezelschap van 20 personen? Of geeft u liever een groot feest, tot 500 personen? Onze verschillende zalen bieden ruimte voor iedere gewenste groepsgrootte. De Tapperij is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een kleiner, intiemer feest met 60 tot 80 personen. Daarnaast is er in deze zaal een bar aanwezig. Liever een groot feest geven, voor een groot publiek? Dan is onze Evenementenhal een aanrader. In deze zaal kunt u tot 500 personen kwijt. In alle zalen zijn diverse faciliteiten beschikbaar, zoals een bar, verlichting, een podium en nog veel meer!

Geheel verzorgde catering

Bij een geslaagd feest hoort natuurlijk ook een goede catering. De Milandhof beschikt over een eigen keuken met ervaren chef-koks. Wij denken graag met u mee over de cateringmogelijkheden voor uw feest. Zo kunnen wij de gewenste hapjes en drankjes serveren, maar kunnen we ook een aansluitend diner of borrel organiseren. Wij sluiten de gerechten aan op uw wensen, en die van uw gasten. Zo is er voor iedereen iets lekkers en gaat iedereen met een goed gevulde maag naar huis!

Een feest op maat

Huurt u een zaal bij De Milandhof? Dan doen onze creatieve professionals er alles aan om uw wensen en ideeën te vertalen naar een mooi concept. We stemmen het feest af op uw wensen, doel en de gasten die u uitnodigt, zodat er voor iedereen iets wils is. Wij denken met u mee, van concept tot productie en zorgen voor een passende inrichting en decoratie van de zalen. Ons team doet haar uiterste best om alle gasten met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

Gratis parkeren en centraal gelegen

De Milandhof is centraal gelegen, midden in het Groene Hart en is eenvoudig te bereiken vanuit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Er is parkeerruimte, waar u ook nog eens gratis kunt parkeren. Wij zijn bereikbaar per auto, taxi of lopend. Bij grote groepen zorgen wij ook voor parkeerregelaars, om het verkeer in goede banen te leiden. Ook kunnen uw gasten hun fiets gemakkelijk kwijt. Daarnaast is De Milandhof rolstoelvriendelijk.