De Milandhof Een bijzondere uitvaartlocatie

Een bijzondere uitvaartlocatie

Afscheidsdienst in De Milandhof

Bij een uitvaartlocatie denkt u misschien al snel aan een uitvaartcentrum, maar wist u dat u een uitvaart, condoleance of afscheidsdienst ook kunt organiseren in een mooie zaal in De Milandhof? Een geschikte rouwlocatie kiezen kan erg lastig zijn. Daarom staat De Milandhof voor u klaar om een persoonlijk afscheid te organiseren, waar de nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken.

Waarom kiest u voor De Milandhof?

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en materialen die nodig zijn om uw afscheidsdienst, condoleance, uitvaart of receptie mooi en betekenisvol te maken. Wij denken met u mee, van concept tot productie en zorgen voor een passende inrichting en decoratie van de zalen. De Milandhof adviseert, begeleidt en ontzorgt, zodat u zonder zorgen afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Gratis parkeren en centraal gelegen

De Milandhof is centraal gelegen, midden in het Groene Hart en is eenvoudig te bereiken vanuit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Er is voldoende parkeerruimte, waar u gratis kunt parkeren. Wij zijn bereikbaar per auto, taxi of lopend. Bij grote groepen zorgen wij ook voor parkeerregelaars, om het verkeer in goede banen te leiden. Daarnaast is De Milandhof rolstoelvriendelijk.

De Milandhof Een bijzondere uitvaartlocatie
De Milandhof - Polderzaal uitvaart